VOORDELEN KUNSTGRAS

Kent u deze voordelen van kunstgras al ?

Doorheen de laatste jaren is kunstgras zo enorm geëvolueerd dat het nauwelijks nog van natuurlijk gras te onderscheiden valt.
Waarom dan toch kiezen voor kunstgras, zeg je?
Dat het altijd en overal groen blijft, dat weet je natuurlijk al. Maar we lichten ook graag een paar onbekendere voordelen toe ..

 

Gedaan met wegzakken en putjes maken !

Iedere vrouw met naaldhakken, heeft ooit al eens op de tippen van haar tenen staan balanceren om toch maar géén gaatjes te maken in het gazon ..
Oh, & die modder en aarde die daarna aan jouw schoenen hangen, zijn ook verleden tijd! Handig toch ?

Een tuin om in te spelen, in elk seizoen.

Laat de kinderen maar onbezorgd ravotten in de tuin, met kunst gras maak je je geen zorgen meer over hun kledij. Kunstgras maakt namelijk geen vlekken, ook niet op lichte kledij.
Wist je trouwens dat kunstgras na regen bijna onmiddellijk droog aanvoelt?
En door het plaatsen van kunstgras op een laag stabilisé of zand zijn ook modderschoenen verleden tijd!

 

Een veilig en ecologisch alternatief

Kunstgras is niet alleen goed voor de kledij van uw kapoen. In tegenstelling tot bij natuurlijk gras, zal u geen onkruidverdelgers nodig hebben. De antikruidmat zorgt voor een veilig en ecologisch alternatief. Zo blijft uw kunstgras vrij van chemicaliën.

 

Een onverwacht ( kriebelig ) voordeel

Door het gebruik van een anti-kruidmat zal je minder last hebben van ongedierte.
Een boek lezen op ’t gras? Samen naar de sterren kijken? Liever zonder kriebeldieren.

 

Ó v e r a l  te  plaatsen

Een balkon, dakterras, muur, plafond, donker hoekje, kamer of evenement die wat opfleuring kan gebruiken? Kunst gras kan je werkelijk overal plaatsen, zolang je rekening houdt met het (hangend) gewicht. Een zware kwaliteit weegt algauw 3 kg / m². Geen nood, we bekijken graag samen wat de opties zijn en hoe we jouw project doen slagen!

 

Nog een onverwacht voordeel..

Een grasmaaier, tuinschaar, onkruidverdelger met eventuele spuitmachine, en een volledige tuin onderhoud set nemen veel plaats in. Heel veel plaats.
Vanaf nu heb je enkel nog een harde borstel en een stofzuiger nodig, maar die hebben vast al hun plaatsje in huis.
En die extra vrijgekomen ruimte? Daar weet je vast wel een bestemming voor ..

 

Honden en kuilen.

Dit is Santa, de lieve huskey van een van onze bediendes. Santa houdt van putten en kuilen graven, maar haar baasjes zijn daar niet zo gelukkig mee. Gelukkig ontdekten ze al snel een oplossing, kunstgras gaat de drang om te graven tegen. En hoewel Santa zowat alles opeet die ze tegenkomt, staat het kunstgras niet op haar menu. En de baasjes? Die kunnen nu volop genieten van een mooie tuin, samen met hun lieve hond !

 

Zon, zwembad en .. kunstgras natuurlijk !

Een groot zwembad in de grond of een leuk plonsbadje op zonnige dagen, we verlangen in de zomer allemaal naar wat verkoeling. En wat is er nu leuker dan na het zwemmen je voetjes te kunnen plaatsen op zacht gras en je neer te ploffen om nog even na te genieten?
Laat de kinderen ondertussen maar splashen en watergevechten houden, voor een modderpoel hoef je niet langer te vrezen!

 

Over smaak en kleuren ..

Dik – Dun – Hoog – Laag – Lichtgroen – Mosgroen – Donkergroen – Met dauweffect – .. de mogelijkheden en variaties in kunstgras zijn oneindig.
Wie al eens een kijkje nam op onze webshop, zal opgemerkt hebben dat we voor elke smaak een oplossing bieden.  Zo stel je zelf je ideale tuin samen !

 

Een laatste voordeel .. geniet !

Want we lopen zo al genoeg te stressen. Dus geniet, neem tijd voor jezelf, voor vrienden en familie. Geniet om geen gras meer te moeten maaien. Geniet van een tuin zonder onkruid die gewied moet worden. Geniet van een bemest- en bewater-loze tuin.

Geniet van een leuke tuin !