LAAGSTE PRIJS GARANTIE – ALTIJD!

Bij Direct-Gras betaalt u gegarandeerd de laagste prijs.

HOE VERZEKEREN WIJ DE LAAGSTE PRIJS?

Dagelijks schuimen de medewerkers van Direct Gras het internet af op zoek naar onverantwoorde prijzen voor gelijkaardige of dezelfde producten. Zodra we een lagere prijs aantreffen bij een fysiek winkelpunt van onze concurrenten in Belgiƫ, gaat onze laagste prijsgarantie de nodige aanpassingen doorvoeren om u de laagste prijs aan te bieden. Kwaliteit gegarandeerd tegen de beste prijs bij Direct Gras

Tevens, door het ontbreken van dure, fysieke winkelpanden en ons doorgedreven bulkaankopen, besparen wij op de kosten. Het verschil, delen wij graag met jullie. Ons concept is pomphelder, lage kosten zodat wij de verkoopprijzen ook laag kunnen houden. Een niet te missen voordeel voor onze klanten.

Bij Direct-Gras verkopen wij tenslotte DIRECT naar de eindconsument. Dit betekent GEEN tussenpersonen, dus ook geen markups op onze prijzen !

UW LAAGSTE PRIJS GARANTIE: ONS ENGAGEMENT

Onze laagste prijs garantie is geen holle reclameslogan, maar een ernstig engagement. Iedere dag opnieuw raadplegen en vergelijken wij de prijzen van onze leveranciers. Heeft een producent productie (tijd) overschot ? Wij anticiperen hierop en ofwel kopen wij in bulk aan ofwel laten we kunstgras in OEM in loon verwerken. Win Win situatie dus waar u de vruchten van plukt ! U kunt dus gerust zijn: u vindt nergens een betere deal dan bij Direct-Gras. Bovendien bent u zeker van topkwaliteit.